خ ــادم الإسلام
نائب المدير العام
البلد : الهوايه : المهنه : المزاج : الجنس : الابراج : الأبراج الصينية : تاريخ الميلاد : 18/11/1993 العمر : 31 تاريخ التسجيل : 27/12/2010 عدد المشاركات : 679
| موضوع: سمــك فيـلـيه بالبـرتـقال الإثنين ديسمبر 27, 2010 11:02 pm | |
| بسم الله الرحمن الرحيم
المكونات: كيلو سمك فيليه بياض أو بلطى أو سابا عدد 2 برتقاله + قشرهم ويكون مبشور عدد 3 ليــمونه للتتبيل معلقتين شبت مفروم معلقه ثوم مفروم معلقه كمون فلفل أبيض قرفه ملح طماطم وفلفل ألوان للتزيين طريقة التحضير: - يغسل السمك جيدا ويقطع قطع متوسطه. - أحضرى صينيه وضعى عليها ورقه فويل كبيرة. - ثم إدهنى الفويل بمعلقه زبده أو زيت حسب الرغبه، وضعى عليها قطع السمك المتبل من قبلها بساعتين فى (الكمون +الليمون + الملح + القرفه + الفلفل الأبيض) - رتبى قطع السمك فى الصينيه وحطى عليها بشر البرتقال + نصف كوب عصير البرتقال - ثم ضعى عليها شرائح الليمون +الطماطم + فلفل الألوان. - وفى النهايه ضعى معلقه زبده او زيت ذرة على وش الصينيه وحطيها فى الفرن لمده نصف ساعه.. - طلعيها من الفرن وقدميها فى طبق التقديم ورشى عليها الشبت المفروم+ وإعملى جنبها بطاطس مقليه وسلطه بابا غنوج أو سلطه خضراء.. بالهنـا والـشفـاء
| |
|
ابو ياسر
المدير العام
البلد : الهوايه : المهنه : المزاج : الجنس : الابراج : الأبراج الصينية : تاريخ الميلاد : 19/12/1990 العمر : 33 تاريخ التسجيل : 06/12/2010 عدد المشاركات : 1018
| موضوع: رد: سمــك فيـلـيه بالبـرتـقال الإثنين يناير 03, 2011 2:16 pm | |
| شكرا علي التوبيك الرائع والمجهود
| |
|